ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1.Παραλαβή από Κατάστημα:

 

Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών του τμήματος ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας εφόσον είναι διαθέσιμη.

 

 

2.Με Πρακτορείο Μεταφορών(φορτηγών):

 

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της <<ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ>> ή με πρακτορείο μεταφορών της αρεσκείας σας. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου και την ημέρα αποστολής-παράδοσης.Eλάχιστο κόστος μεταφοράς 5€.

 

 

3.Με ταχυμεταφορές(Courier):

 

Η παραγγελίας σας θα αποσταλεί με μια από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα το βάρος του προϊόντος και τον τόπο προορισμού.

 

 

*Σύμφωνα με τον νόμο 3842 (ΦΕΚ 58Α / 23.04.2010) σας ενημερώνουμε ότι για αγορές άνω των 500 €, δεν υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης τοις μετρητοίς. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με προσωπική τραπεζική επιταγή ημέρας. Σε περίπτωση εξόφλησης με προσωπική τραπεζική ημέρας η αποστολή/παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται αφού εισπραχθεί το ποσό της επιταγής.