ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ – ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ

Δώστε ζωή στην μπαταρία κάθε τύπου οχήματος, με τους συντηρητές – φορτιστές! Είναι ιδανικοί για την φόρτιση και διατήρηση της μπαταρίας των:  αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, τρακτέρ, φορτηγών, SUV, σκαφών κ.α.

Δε χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας πολύ καιρό;

Το βάζετε μία φορά την εβδομάδα μπροστά για να μη «πέσει» η μπαταρία ή και παραπάνω;

Προμηθευθείτε ένα συντηρητή της Noco Genius ή της CTEK.
Οι συντηρητές είναι ιδανική για τη διατήρηση της στάθμης της μπαταρίας για παρκαρισμένα οχήματα, τα οποία είναι κινητοποιημένα για πολύ καιρό.
Κάνοντας αυτόματα και συνεχής κύκλους φόρτισης και αποφόρτισης στη μπαταρία του οχήματος, εξασφαλίζει τη διάρκεια ζωής της, με τέτοιο τρόπο σαν να χρησιμοποιούσατε κανονικά το όχημά σας.

Με μικρό μέγεθος και εύκολο χειρισμό εγγυώνται υψηλή ενεργειακή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για κάθε τύπο μπαταρίας!

Προστατέψετε τη μπαταρία του οχήματος σας επιλέγοντας μεταξύ των πιο ισχυρών φορτιστών – συντηρητών: Noco Genius, Telwin, CTEK που θα βρείτε στο κατάστημά μας για χρήση δίχως έγνοια όλο τον χρόνο!

Εάν πάλι μείνατε από μπαταρία, τότε θα χρειαστείτε έναν εκκινητή για να δώσει το απαραίτητο ρεύμα εκκίνησης στη μπαταρία του αυτοκινήτου ή της μηχανής, βγάζοντάς σας από την δύσκολη θέση!